חברת IBM משדרגת את ווימלבדון והטכניון מכשיר את דור העתיד

מאות בני ובנות נוער יתמקצעו הקיץ ב-AI, סייבר, Data Science ורפואה, בעוד מי שיצפה בווימבלדון יוכל ליהנות מכלי בינה מלאכותית שינתחו עבורו את המשחק ויענו על שאלות בזמן אמת | האירועים הקטנים-גדולים שקרו השבוע

כתב אורח
3.7.25

תמונה: צילום מסך מתוך אתר IBM

ווימבלדון משתדרג עם AI

תמונה: צילום מסך

טורניר ווימבלדון, טורניר הטניס הפופולרי ביותר בעולם, נפתח לפני מספר ימים באנגליה ומציג חוויית צפייה חדשה באמצעות שני כלי בינה מלאכותית שהופכים את הצופים לפרשנים בזמן אמת.

הפתרון הראשון הוא Match Chat, עוזר AI אינטראקטיבי שעונה לשאלות האוהדים, מתעדכן בנתוני המשחק בזמן אמת ומנסח את תשובותיו על סמך היסטוריית המשחק וההיסטוריה האישית של כל שחקן. החידוש השני הוא Likelihood to win, שמספק ניתוח מתעדכן תוך כדי המשחק ומציג את סיכוי הזכייה של כל שחקן. שני הכלים מבוססים על טכנולוגיית IBM watsonx, פלטפורמת ה-AI של החברה שעברה התאמה לז'רגון של עולם הטניס. החידושים זמינים לכולם דרך אפליקציית ווימבלדון או האתר הרשמי של הטורניר.

"החידושים שהוספנו לאפליקציה ולאתר ממחישים כיצד הבינה המלאכותית מספקת לאוהדי הטניס תובנות חיות ומרתקות, שמעשירות את חוויית הצפייה סביב הטורניר ההיסטורי הזה והשחקנים המשתתפים בו", מסר ג'ונתן אדשק, סגן נשיא בכיר לשיווק ותקשורת ב-IBM.


שלומי ביטון. תמונה:באדיבות החברה

חברת הסייבר הגלובלית מקבלת הכרה

דוח IDC MarketScape,הסוקר את התחרות בשוק השירותים הטכנולוגיים, הכריז על חברת הסייבר הגלובלית טרנד מיקרו כמובילה בתחום הגנת יישומים בענן (CNAPP) לשנת 2025. הקטגוריה מכילה פתרונות הגנה לקוד זדוני, בקרת יישומים וניהול תצורה, כלי פיתוח ואבטחה של עומסי עבודה וכלי אבטחה מרכזיים לנתונים וירטואליים.

טרנד מיקרו זכתה להכרה לאור הפתרון החדש שהציגה, Trend Vision One Cloud Security, שמציע ללקוחות ארגוניים חיזוי, הגנה ותגובה לאיומים מבוססי AI.  "היום יותר מתמיד, אבטחת מידע מאפשרת לארגונים המשכיות עסקית", אמר מנהל צוות פריסייל טרנד מיקרו, שלומי ביטון.


קאמפ סייבר. צילום: שמי רז

מכשירים את דור העתיד בחופשת הקיץ

מאות בנות ובני נוער ינצלו את הקיץ הקרוב בשביל ללמוד על בינה מלאכותית, סייבר, רפואה ו-Data Science באמצעות מסלולי הלימודים של "בית הספר ללימודי המשך בטכניון" שיפעלו בחודשיים הקרובים בתל אביב ובחיפה.

התכנית מאפשרת לתלמידי מכיתות ז' עד יב' לרכוש בסיס, כלים וידע לקראת העתיד המקצועי שלהם. הקורסים יועברו במשך עשרה ימים עד שבועיים בקמפוסים של הטכניון בחיפה ובתל אביב. ההשתתפות במסלולים השונים כרוכה בתשלום ובמעבר מבחני קבלה והתאמה.

מסלולי ה-AI וה-Data Science מיועדים לתלמידי י'-יב', כמו גם מסלול הסייבר, בעוד מסלול הרפואה פותח את הדלתות עבור תלמידות ותלמידי ח'-י'. בנוסף, מסלול ה-Photo Summer Camp, העוסק בתחום הצילום הדיגיטלי ועריכת תמונות, יקבל לשורותיו השנה תלמידים בכיתות ט'-יב'. המחזורים הראשונים בכל מסלול ייפתחו ב-13 ביולי.


רוצים שנפרגן לכם? שלחו לנו מייל

משרות פתוחות

קטגוריות

זה המקום להכיר את החברות, המשרדים וכל מי שעושה את ההייטק בישראל (ויש גם מלא משרות פתוחות!) #תוכן מקודם