חברת הפינטק Airwallex הופכת לספקית רשמית של מועדון הכדורגל ארסנל

במסגרת שיתוף הפעולה שיושק במסע המשחקים הקרוב של ארסנל במערב אסיה, החברה תסייע למועדון הכדורגל לייעל את פעילותו הפיננסית

מערכת ITtime
20.7.25

תמונה: Unsplash

עוד לפני הבעיטה הראשונה של עונת 2025-2026 ארסנל מכניסה לחדר ההלבשה שחקנית חיזוק מפתיעה שתשפיע על מה שקורה מסביב למגרש: Airwallex. זו לא החתמה שתופיע בסטטיסטיקות השערים של הליגה אלא שותפה פיננסית שמכוונת לחוויה היומיומית של האוהד: לקנות כרטיס בלי להתעכב, להזמין חולצה או פריט מרצ'נדייז בלי להסתבך, ולתת לכסף לזרום החוצה והפנים במסע העולמי בלי חיכוך מיותר.

הבוקר (א') פרסמה Airwallex את שיתוף הפעולה החדש שהופך אותה לספקית רשמית שתעמיד לרשות המועדון את הפלטפורמה הפיננסית שלה. המטרה שמוצגת פשוטה: לייעל את התהליכים ולהקל על ההתרחבות לשווקים גלובליים. במקום עוד שכבה בירוקרטית, רוצים שכבת תפעול שמפנה מרווח נשימה למחלקות שמכניסות בסוף את הכדור לשער.

תמונה: באדיבות Airwallex

הבחירה להתחיל כבר בקדם העונה במערב אסיה, כפי שפרסמו החברה והמועדון, היא החלטה אסטרטגית שיכולה להועיל מאוד לשיתוף הפעולה החדש: מסע פרי סיזן הוא מקבץ מבחנים קצרים – אוהדים מקומיים, נקודות מכירה זמניות, כרטיסים דיגיטליים רגע לפני שריקה ראשונה, הזמנות מרצ'נדייז שמבצעים מרחוק כי “צריך את החולצה עוד לפני שהעונה בבית מתחילה”. אם זה עובד שם בתנאי פיילוט דינמיים, הסיכוי גבוה שזה יעבוד גם כשחוזרים לאנגליה.

בצד ההצהרות שני הצדדים מדברים על אותם שלושה דגלים נוחים: פעילות גלובלית, מצוינות, חדשנות. בשפה פחות טקסית המשמעות היא רצון להציג חוויית תשלום חלקה יותר לאוהדים ולנהל את תנועת הכסף של המועדון בצורה נקייה יותר כשנכנסים ויוצאים משווקים. Airwallex גם מביאה איתה ניסיון שכבר עבר דרך ספורט אחר: שותפות עם McLaren Racing בפורמולה 1. כאן היא מניחה את אותו מותג על אחד ממועדוני הפרמייר ליג המוכרים ביותר.

Airwallex נוסדה ב־2015 במלבורן ופרוסה היום עם כ־1,800 עובדים ב־25 משרדים. החברה השלימה לאחרונה סבב F של 300 מיליון דולר שממקם אותה בשווי של כ־6.2 מיליארד דולר, ומתכננת להרחיב גיוסי כוח אדם בישראל ובמזרח התיכון במהלך 2025.

משרות פתוחות

קטגוריות

זה המקום להכיר את החברות, המשרדים וכל מי שעושה את ההייטק בישראל (ויש גם מלא משרות פתוחות!) #תוכן מקודם